Servicii si Produse

 • Vinzarea catre beneficiari a kiturilor de PRP (plasma bogata in trombocite) cit si a Sistemului Brava.

  Garantia kiturilor PRP si a Sistemelor Brava vindute.

  Instruirea, prin programe medicale specifice, a personalui medical in utilizarea kiturilor de PRP si a Sistemului Brava.

  Instruirea pacientilor pentru utilizarea Sistemului Brava.

  Consiliere in orice problema referitoare la cele doua tehnici, PRP si Sistemul Brava

  Produsele comercializate de compania noastra sint Sistemul Brava, destinat augmentarii mamare si kiturile pentru terapia PRP,

  (plasma bogata in trombocite), utilizate atit pentru vindecarea rapida a diverselor tesuturi, atit in urma unor leziuni diverse cit

  si secundar unor proceduri chirurgicale. PRP poate fi folosit si pentru rejuvenare faciala, in absenta unor leziuni specifice.

Sistemul PRP

 • Plasma bogata in trombocite (PRP) contine factori de crestere, de vindecare care sunt introdusi în corpul uman pentru a repara daunele care au avut loc.

  Majoritatea  sângelui, 55% din volumul total, este format din materialul matricei extracelulare, plasma. 90 la suta din plasma este apa. Rolul Plasmei este de a transporta nutrienti, dioxid de carbon, caldura, hormoni si alte substante. În rana, colagenul de pe peretele vasului de sange este eliberat. Colagenul de trombocite permite secretia unui hormon numit tromboxan care la randul ei provoaca eliberarea de adenozin-difosfat (ADP).Trombocitele ADP sunt prea aplatizate ca sa adere la vindecarea zonei afectate. În acelasi timp, factorii de coagulare a sângelui formeaza o enzima numita trombina. Trombina reactioneaza cu fibrinogenul plasmatic si este eliberata fibrina în sânge. Fibrele de fibrina sunt blocate în alte celule sanguine. Atunci când toroanele de fibrina se retrag, excesul de lichid este stors de coagulare si apare înlocuirea cu crusta.

  Read More

Sistemul Brava

 • Sistemul BRAVA funcţionează prin aplicarea unei usoare tractiuni la nivelul sanilor, realizata prin crearea unei presiuni negative in dispozitiv. Aceasta forta exercitata tridimensional, are ca, rezultat, dupa o perioada de timp, crearea unui tesut mamar nou. Aceasta tehnica, cunoscut sub numele de expansiunea tesuturilor, nu este noua, dar folosirea in scopul augmentarii mamare este. Sistemul Brava, care deţine numeroase brevete, este nou pentru că foloseşte acest principiu non-chirurgical pentru a creste tesutul moale din san. Cercetarea clinică a indicat faptul că femeile care au respectat procedura au avut o creştere în volum a sanilor, care a variat de la 35cc la 250cc, iar aceasta crestere a fost de durată.

  Read More

Leo Smart Business

Leo Smart este o companie tinara, creata in jurul unui grup de medici in scopul promovarii pe piata medicala romaneasca a ultimelor produse si tehnologii din domeniul sanatatii. Dezvoltarea unui produs destinat utilizarilor medicale presupune un drum lung, presarat cu multiple testari, studii si autorizari atit din partea organizatiilor sanitare din tara de origine a produsului cit si a celor internationale recunoscute. Toate produsele noastre se regasesc de ani buni in arsenalul terapeutic european sau american avind suficient timp sa-si demonstreze eficacitatea.

Scopul nostru nu este doar vinzarea unui produs, tot noi asiguram si trainingul necesar utilizarii acelui produs, si tot noi putem superviza, daca este necesar, activitatea celor ce folosesc produsele noastre. Facem aces lucru organizing periodic demonstratii, workshopuri, sesiuni de comunicari si simpozioane in cadrul diverselor manifestari de specialitate, congrese, conferinte.

Stam alaturi atit de companiile producatoare, de ceilalti profesionisti internationali ce folosesc aceste produse cit si de cei ce acum au ocazia sa le achizitioneze si sa le foloseasca in Romania.

In speranta ca produsele noastre va vor oferi doar rezultate excelente vrem sa va asiguram ca sintem alaturi de dumneavoastra atit in domeniul medical cit si in cel logistic.

Manager general,  Medic Chirurg Dr. Stefan Jianu