Recent Posts

Q? Care este diferenţa dintre Sistemul BRAVA STARTER şi Sistemul BRAVA SPORT?

A.

Singura diferenţă dintre cele două Sisteme este faptul că BRAVA SPORT nu are facilitatea de a inregistra datele personale de utilizare a Sistemului. Se alimenteaza cu baterii alcaline AAA de unică folosinţă şi are o perioadă de garanţie mai scurta decat Sistemul BRAVA STARTER. Restul caracteristicilor lor sunt identice.

Q? Exista efecte secundare asociate atat folosirii Sistemului BRAVA cat si celorlalte opţiuni pentru marirea sanilor?

A.

BRAVA nu a raportat efecte adverse in folosirea Sistemului, altele decât iritarea minora a pielii minor sau in cazuri foarte rare de costocondrita (click aici pentru explicaţii suplimentare). Interventia chirurgicala de mărire a sânilor prezintă riscurile tipice asociate unei interventii chirurgicale obisnuite; cele mai multe femei care au avut interventii chirurgicale raportează faptul ca cele mai multe complicatii pot aparea numai in primii 3 ani de la realizarea ei. Raman necunoscute efectele secundare in cazul folosirii pastilelor sau cremelor, deci pot fi reacţii alergice şi utilizarea acestora poate interfera cu alte medicamente ce care s- ar putea dovedi dăunătoare pentru sănătatea femeilor.

Q? Ce alte opţiuni sunt?

A.

Singura opţiune dovedita pentru mărirea si remodelarea sânilor este interventia chirurgicala de augmentare mamara cu implante siliconice. Folosite in acelasi scop, pastilele si cremele nu si-a dovedit eficacitatea. Nu există studii clinice care sa ateste capacitatea pastilelor si cremelor de a produce rezultate de durata şi nici studii clinice care sa ateste siguranta pacientului in cazul utilizarii lor.

Q? Ce rezultate avut femeile care au folosit Sistemul BRAVA?

A.

Femeile care au folosit Sistemul BRAVA raportează o creştere de 1/2 pana la 2 marimi a cupei sutienului. Rezultatele variaza în funcţie de factorii individuali biologici, plus frecvenţa şi durata de utilizare a Sistemului. Studiile clinice au aratat ca toate participantele la studiu s-au simtit mult mai confortabil cu imaginea corpului lor şi au confirmat faptul că sânii lor nu numai că a crescut în volum, dar au observat si un efect de lifting (ridicare a sanului).

Q? Cum pot achizitiona Sistemul BRAVA?

A.

Puteţi sa va achiziţionati Sistemul BRAVA direct de la BRAVA ROMANIA. Accesati link-ul www.bravabreast.ro pentru a obţine mai multe informaţii. Puteţi comanda, de asemenea, apeland la un specialist BRAVA sunand la 073 212 3232. Sau puteţi cumpăra Sistemul BRAVA de la un medic autorizat. Pentru a găsi cel mai apropiat medic autorizat BRAVA , vă rugăm să accesati www.brava.com.ro

Q? Este Sistemul BRAVA potrivit pentru mine?

A.

BRAVA este alegerea ideala pentru femeile care doresc să -şi mareasca si remodeleze sanii fara interventii chirurgicale, pastile sau creme. Majoritatea femeilor sanatoase pot purta Sistemul BRAVA, dar sunt cazuri cand este nevoie să se consulte medicul curant  autorizat care poate sa ofere informaţii suplimentare despre BRAVA. Printre femeile care nu ar trebui să foloseasca sistemul BRAVA sunt cele însărcinate, cele care alapteaza (trebuie să se finalizeze alaptarea cu cel puţin 3 - 6 luni înainte de prima utilizare a sistemului), cele care au avut o mastectomie si cele cu vârsta sub 18 ani (sau cele a căror dezvoltare naturala a sanilor nu s-a incheiat inca). Pentru a determina dacă BRAVA este potrivit pentru dumneavoastră si a afla mai multe detalii despre acest sistem vizitati site-ul nostru  www.bravabreast.ro si www.brava.com.ro  si completati chestionarul gratuit de evaluare initiala.

Q? Cât de sigur este Sistemul BRAVA?

A.

Sistemul BRAVA pentru marirea si remodelarea sanilor a fost gandit ca un sistem sigur şi eficient în extinderea tesutul mamar. De fapt, în studiile clinice au fost raportate doar reacţii temporare , cutanate si minore la produs ca fiind singurele efecte adverse intalnite.

Q? Cum functioneaza BRAVA?

A.

BRAVA creste si remodeleaza tesutul mamar propriu printr-un proces cunoscut sub numele de „expansiune a tesuturilor”, care a fost folosit in medicina de peste 30 de ani, în diferite proceduri reconstructive. BRAVA aplică blând si sustinut o tensiune pe sani, ceea ce face ca celulele să reproducă şi să producă tesut mamar nou.

Q? Ce este BRAVA?

A.

Sistemul BRAVA pentru marirea şi remodelarea sanilor este un dispozitiv medical atestat prin cercetare, testat clinic, care vă oferă o noua optiune pentru a va creste tesutul mamar propriu, fara interventii chirurgicale sau alte medicamente alternative (pastile sau creme). BRAVA este sigur, eficient, iar rezultatele sunt de lunga durata.