Leo Smart Business

Leo Smart este o companie tinara, creata in jurul unui grup de medici in scopul promovarii pe piata medicala romaneasca a ultimelor produse si tehnologii din domeniul sanatatii. Dezvoltarea unui produs destinat utilizarilor medicale presupune un drum lung, presarat cu multiple testari, studii si autorizari atit din partea organizatiilor sanitare din tara de origine a produsului cit si a celor internationale recunoscute. Toate produsele noastre se regasesc de ani buni in arsenalul terapeutic european sau american avind suficient timp sa-si demonstreze eficacitatea.

Scopul nostru nu este doar vinzarea unui produs, tot noi asiguram si trainingul necesar utilizarii acelui produs, si tot noi putem superviza, daca este necesar, activitatea celor ce folosesc produsele noastre. Facem aces lucru organizing periodic demonstratii, workshopuri, sesiuni de comunicari si simpozioane in cadrul diverselor manifestari de specialitate, congrese, conferinte.

Stam alaturi atit de companiile producatoare, de ceilalti profesionisti internationali ce folosesc aceste produse cit si de cei ce acum au ocazia sa le achizitioneze si sa le foloseasca in Romania.

In speranta ca produsele noastre va vor oferi doar rezultate excelente vrem sa va asiguram ca sintem alaturi de dumneavoastra atit in domeniul medical cit si in cel logistic.

Manager general,  Medic Chirurg Dr. Stefan Jianu